Sunday, July 3, 2016

Calibration button on Myvi - white screen

Assalamualaikum,

Untuk entry kali ni saya nak cerita pasal calibration screen yang saya accidently tertekan time nak change setting date and time kat kereta myvi saya.

Lepas tekan Calibration button, tiba2 semua stop. Pastu keluar pula white screen. Time tu dah cuak sangat dah. Time tu husband keluar p kedai depan. Dia masuk-masuk je terus saya explain silap p tekan. Dia nampak tension jugak lah.

Saya pun cepat-cepat google. Tetapi takde yang banyak membantu. So bukak la youtube kan. Tetapi yang tu apply untuk papago. so test la jugak nak taw jadi ke tak.

Step dia macam ni.

Kat white screen tu ade tanda 'plus' kan. Tekan je tanda 'plus' tu pastu follow je plus tu gerak. Tekan banyak-banyak kali. Sampai screen yang betul keluar. Okeehhh...Dah settle.

Selamat mencuba. :)

Thursday, March 17, 2016

Instant Shawl Dua Muka Bercorak Murah- RM 26

Assalamualaikum,

Ada yang berminat dengan Instant Shawl Dua Muka Hayra yang cantik network.
Kain yang senang dipakai iaitu bubble chiffon. Sangat cantik dan selesa untuk kita orang perempuan.

Labuh yang boleh di adjust. Sesuai juga untuk solat terus. Boleh tengok picture di bawah.

Wassap : 0164466316











Instant Shawl Dua Muka Hayra Murah Rm20

Assalam,

Ade yang berminat dengan instant shawl tetapi dengan harga yang sangat murah.

Boleh tengok dibawah tuk instant shawl
Hanya Rm20 untuk plain shawl.

Warna yang masih available
Labuh boleh adjust. Selesa sangat.